Tovarnik: 12. Festival voćnih rakija, likera i pekmeza i 8. Međunarodna izložba bundeva - poziv proizvođačima i udrugama s područja općine Nuštar

Općina Tovarnik ove godine organizira već 12. Festival voćnih rakija, likera i pekmeza i 8. Međunarodnu izložbu bundeva i tikvica, koji će se održati 29. i 30. rujna u Tovarniku. Na Festivalu će kao i do sada sudjelovati veliki broj izlagača pekmeza, rakija, likera, vina, bundeva, meda, rukotvorina i drugih proizvoda. Također, nastupati će i brojna Kulturno umjetnička društva. Kao posebna zanimljivost našega Festivala je natjecanje za izbor najteže bundeve, zatim najduže bundeve, najbolje skuhanog graha i najbolje skuhanog pekmeza. Festival ima veliki značaj za ovaj naš dio Hrvatske, au prilog tome ide i činjenica da raste iz godine u godinu i po broju izlagača i posjetitelja .

Stoga, pozivamo sve proizvođače i udruge iz općine Nuštar koji žele sudjelovati na Festivalu, da se jave u zgradu Općine Nuštar kako bi im se osigurao štand za proizvode., najkasnije do 14. rujna 2017. godine.